Bam Kralingseweg Rotterdam

“Colliers International wilde voor vijf panden in beheer het energielabel definiëren en indienen. Colliers zocht daarvoor een professioneel bedrijf met de juiste kennis van technische installaties en bouwkundige onderdelen van de kantoorgebouwen. Ook zochten we een partner die ons echt zou ontzorgen in dit proces. EVM Vastgoedmanagement heeft dit uitstekend voor ons uitgevoerd.

EVM Vastgoedmanagement B.V. maakte in samenwerking met Beekink Installatieadviseurs een plan voor het opnemen van de diverse installatietechnische en bouwkundige aspecten. Het energielabel werd gedefinieerd en ingediend. Gedurende alle stappen in het proces werden we steeds geïnformeerd over de voortgang en de status van de aanvraag. Ook was er goed overleg met de huurders op de locatie.

Ik beveel EVM Vastgoedmanagement van harte aan voor diverse kwalitatieve diensten in de vastgoedwereld zoals vastgoedinspecties, Energielabels, EPA-U en projectmanagement. EVM heeft jarenlange ervaring, goed inzicht in en kennis van de vastgoedwereld, en is bovendien een zeer prettige, pro-actieve samenwerkingspartner.”

Deni Skorupan, Property Management Offices bij Colliers International Asset Services Offices B.V.
www.colliers.com, Nieuwegein

Lees meer in de blog Ontzorgen, wat is dat eigenlijk