Referentie Beekink

“EVM Vastgoedmanagement heeft voor meerdere scholen van het LMC te Rotterdam de NEN 2767 Conditiemetingen begeleid en de MJOP’s opgesteld. Wij als installatieadviesbureau (Beekink Installatieadviseurs) hadden de behoefte aan een ervaren bouwkundig adviseur om bovenstaande klus succesvol aan te pakken.

EVM bewaakte tijdens het project het bouwkundig proces. Daarnaast heeft EVM een kwaliteitscontrole uitgevoerd van de werkzaamheden die ‘de mannen in het veld’ hebben verricht.

Edwin van der Leije van EVM stelde zich daadwerkelijk op als partner en gaf ons ook feedback op het uitgevoerde werk. De kennis en kunde van Edwin vormden echt een verrijking voor onze organisatie. De samenwerking verliep steeds heel vlot en plezierig. Dit heeft ervoor gezorgd dat we heel graag vaker samenwerken en hem van harte aanbevelen bij onze contacten.

Ik kan EVM volmondig aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eerlijk en objectief advies op het gebied van diverse bouwkundige aspecten. EVM stelt zich nooit boven haar opdrachtgevers en profileert zich als partner. Wanneer je zoekt naar een betrouwbaar, loyaal en “no-nonse” mentaliteit is EVM de juiste partij. Daarbij is Edwin van der Leije gewoon een fijn mens. Op naar nog veel meer mooie projecten en samenwerkingen!”

ing. R.T. Harmsen (Ruben), milieu/omgeving/BREEAM ontwerper
Beekink Installatieadviseurs, Nieuwerkerk aan den IJssel